Pasiplaukiojimas laivu Trakų ežere

Pasiplaukiojimas laivu Trakų ežere

 Laivai Trakuose

Pasiplaukiojimas laivu Trakų ežere – tai nuostabi galimybė pamatyti vieną gražiausių Lietuvos vietų iš unikalaus kampo. Kviečiame į nepamirštamą kelionę, kurios metu galėsite grožėtis kerinčiais Trakų gamtos vaizdais ir įspūdinga Trakų pilimi, viską apjungiant į jaukią patirtį su šeima, draugais ar kolegomis. Šiame laive telpa iki 14 žmonių, todėl jis puikiai tinka tiek mažoms, tiek didesnėms grupėms, norinčioms kartu praleisti laiką.

Laive įrengtos patogios sėdimos vietos, minkšti foteliai ir stalai, kurie leis patogiai mėgautis kelione. Pasiplaukiojimo metu galėsite atsipalaiduoti, klausantis muzikos iš laive esančios garso sistemos, o lazeriniai žibintai suteiks prabangos ir šiuolaikiškumo pojūtį. Be to, laive yra šaldytuvas, pledai, taurės, persirengimo kabina ir net maudymosi kopėtėlės – viskas, ko reikia pilnai ir komfortiškai pramogai ežero vandenyse.

Ši prabangi kelionė laivu Trakų ežere – puiki dovana tiems, kurie vertina gamtos grožį ir nori pasinerti į ramybę bei įkvėpimą teikiantį Trakų kraštovaizdį. Kapitonas Ugnius, gimęs ir užaugęs Trakuose, puikiai pažįsta šį kraštą ir jo paslaptis. Jis plaukimo metu ne tik pasirūpins jūsų komfortu, bet ir papasakos įdomias istorijas bei legendas apie Trakų pilį ir ežero apylinkes. Kapitonas su malonumu pasidalins savo žiniomis apie svarbiausius objektus ir išskirtinius vaizdus, kuriuos galėsite matyti tik plaukiodami laivu.

Pasiplaukiojimas laivu yra pritaikytas tiek karštoms vasaros dienoms, kai galima išsimaudyti gaiviame ežero vandenyje, tiek ir vėsesniems orams – laive įrengti permatomi tentai apsaugos jus nuo vėjo ir kritulių, jei netikėtai pasikeistų oras.

Tai ne tik pramoga, bet ir kultūrinė kelionė, kurios metu galėsite pasigrožėti Trakų istoriniu palikimu ir natūraliu ežero grožiu.