Laivas „Saga Bona“

Pasiplaukiojimas laivu „Saga Bona“

Pramoginių laivų nuoma

Pasiplaukiojimas laivu „Saga Bona“ – tai išskirtinė patirtis, kviečianti pasinerti į klasikinį ir prabangų vandens nuotykį Klaipėdos apylinkėse. „Saga Bona“ – tai unikalus raudonmedžio kateris, pastatytas dar 1933 metais, kuris iki šiol išlaiko savo autentišką žavesį ir išskirtinį medinio laivo grožį. Šis laivas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina klasikinę estetiką, eleganciją bei trokšta patirti Klaipėdos ir Kuršių marių grožį iš vandens perspektyvos.

Laivas „Saga Bona“ siūlo privačius pasiplaukiojimus, kurie puikiai tinka įvairioms progoms – šeimos susibūrimams, gimtadieniams, mergvakariams ar tiesiog ramiam poilsiui su draugais. Be to, šis kateris yra idealus fonas fotosesijoms, suteikiantis nepakartojamus vaizdus bei atmosferą. Laivas talpina iki 6 asmenų, todėl tai puiki galimybė mažesnėms grupėms mėgautis išskirtiniu privatumu ir jaukumu. Kelionės trukmė gali būti nuo 1 iki 2 valandų, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo ir norimų aplankyti vietų.

Pasiplaukiojimo metu galėsite grožėtis Klaipėdos uosto akvatorija, ramiais Danės upės vandenimis ar išplaukti į Kuršių marias, kur atsivers vaizdai, kurių neįmanoma pamatyti nuo sausumos. Ypatingai siūlomas 2 valandų trukmės pasiplaukiojimas, kurio metu galėsite aplankyti daugiau vietovių, praplėsti savo kelionės įspūdžius ir dar geriau pažinti šį išskirtinį regioną.

„Saga Bona“ – tai ne tik kelionė laivu, bet ir galimybė prisiliesti prie istorijos, patirti senovinio laivo žavesį ir tuo pačiu mėgautis šiuolaikiniu komfortu. Nesvarbu, ar ieškote pramogų, ramybės ar ypatingos vietos šventei, šis raudonmedžio kateris suteiks nepakartojamą potyrį, kurį prisiminsite dar ilgai.